Vers van de keuken: de Brugreview van de Coupure

In de legendarische woorden van Etta James: at last! De Brugreview is terug, al is het niet in zijn volledige vorm. Deze keer rolde Schamper de Blandijnberg af naar campus Coupure om de nieuwe verskeuken uit te proberen.

Goated

Zoals altijd neem je een plateau en bestek, en schuif je aan in de rij tussen de andere vermoeide studenten. Voor jou verschijnt al snel een kleurrijk buffet vol koude gerechten die je eindeloos kan combineren. Je kan zelfs kiezen hoeveel je op je bordje neemt. Voor vegetariërs en pescotariërs is het aanbod zeer toegankelijk: bijna alles is voor hen een optie. De aardappelsalade met peterselie was, al zeggen we het zelf, absoluut goated.

Jammer genoeg is er niet zoveel warm eten beschikbaar. Het initiatief achter de verskeuken blijft wel bewonderenswaardig. Het zou nu eenmaal flink wat planning vergen om alles vers te houden met een even ruim warm aanbod. Maar vrees niet: de iconische Brugspaghetti is nog steeds een optie.

 

 

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen